KANSKJE om jeg skriver det her så MÅ jeg gjøre noe med det!

OK, here it comes.... Mine nyttårs-forsett! Er noen, så håper det går=)

 

1.) SUNNERE LIV. -sette av mer tid til trening og velge sunnere mat. (Klarte det jo før, så burde gå....!)

2.) MER RYDDIGERE PERSON. - Oh'holly s**t... sett rommet mitt til tider eller?
Dette rote tullet skal det bli slutt på, om ikke så hvertfall MINDRE mengde!!!!

3.) MINDRE PENGE FORBRUK! Jeg MÅ begynne å spare og ikke kjøpe alt jeg har lyst på... Dermed kan jeg også få mer penger til mine reiser dette året, fra og med april og til sommeren skal jeg to ganger til Utlandet, og dermed går det i segselv 26tusen i alt med fly og slikt diverse + penger til å shoppe for... ai ai ai! Måna må stå på å SPARE! Ikke sånn sparing jeg har gjort i det siste 10kroner her å 10kroner der:p  Nå skal det bli harde kår! Jaja, må man så må man! For jeg skal reise!
Nok om penger, blir depremert:p ... haha!

 

4.) MALING! Skal få malt klesskapet mitt hvitt og få satt opp noen dører, og malt veggen vår hvit IGJEN, som jeg var så dum og fikk et lite ''annfall'' på og TEGNA  med sprittusj...! Lite kult! Så sånn var det:p haha...

5.) Mindre pc, og mere shopping, neida... hehe mere tid til å få løst de andre punktene over her!

 

6.)Musikken min<3

-Jeg skal ta mer tid til musikken min, sang og utvikle mer sang-teknikker og opptre mere enn ellers... Og tørre å ta litt mere utfordringer! YEAH! *Hvis du ønsker å høre meg synge(video), så si ifra på kommentarer:)  Må ha nedel for å gidde! =)

*Sånn forresten, kjede mitt fikk jeg av min kule og gode venn Joakim til jul, det vakreste jeg noen gang har sett! Overgikk ALT av smykker jeg hadde fra før og videre fremover tenker jeg! Hurra:) Musikk er som sakt, ALT for meg=)

7.) Snillere person, og innrømme mine feil.

-Er det noe jeg er god på så er det å diskutere, og har jeg en anelse at jeg tar feil, så finner jeg på unnskylding til å gå vekk fra den, men ikke nå mer, Å nei du! fra nå av skal Mina klare å si, ''vettu hva, du har rett!'' og ''jeg tok feil'' Åh, som det kommer til å bli vanskelig, men jeg lærer:)   Mindre sta hadde vært flott du=)
-OG, er jo ikke feil å bli mer snill... Kanskje klare å bli flinkere til å gi kommplemanger til folk... Hadde jo vært en start=)

 

Jeg lever i håp og er ganske overbevist på jeg skal klare det nå, men det får vi nå se på NÅR den tiden kommer da.. Men vi får se, hvilken vei dette vil ta:)

Alt i alt, handler mine nyttårsforsett om å bli et bedre menneske, men det er vel det som nyttårsforsett går ut på vel(?) Men trur det er bra jeg, for det viser at vi har innsikt i hvordan menneske vi er, og hva vi kan gjøre for å bli bedre, og det liker nå jeg hvertfall. Ikke bare iforhold til andre, men også tikl meg, og min selvfølelse!

Hva tror du da? De er jo oppnåelige, syns dere ikke? :)

Har du nyttårsforsett? =)
  - DATO:
 • 27.12.2010
 • - KLOKKA:
 • 00:16
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 7

En anderledes bursdags gave

Min bursdagsgave til pappa i år, er konsert billetter til en konsert jeg hadde veldig lyst å dra på...

Dette var konsert med ingen andre enn selveste gruppen vintermåne det er en norsk folkemusikkgruppe, bestående av Anne Gravir klykken, vokalist, Frøydis Grorud på saksofoner og fløyte, og Torjus Vierli på piano og synthesizer.

Dette vet jeg er topp musikk for vokalisten Anne Gravir Klykken er min sangpedagog som jeg går å synger hos, noe jeg ELSKER!
Jeg elsker hvordan hun synger sanger og gjør dem veldig personlige!

du kan gå inn på hennes hjemmeside HER:

Konserten var utrolig digg opplevelse og jeg satt konstant og måpte og med gåsehud som omringet huden på kroppen min!
Virkelig en konsert som var fylt med følelser, selvom det var full sal(over 1000mennesker) klarte de å få oss til å føle at konserten var intim og liten. Hurra<3


Lille sanger Anne på STOR scene! hehe<3

 


Så kom Aasmund Nordstoga og de sang sammen noen sanger, litt til og fra=)


Så bød Anne, Aasmund opp tikl en vals, og vals ble det=) <3

 

 

SÅ sånn gikk min kveld, 6.Desember.

Hva har du gjort i kveld da?

 
  - DATO:
 • 06.12.2010
 • - KLOKKA:
 • 22:02
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Walking in black pants!

 

I går ble denne min:og jeg ELSKER den mildt sakt, se på den der den hang på en kleshenger på skapet mitt, og hvordan det var å ta den på meg og ikke minst GÅ i den... HIMMELSK! En glad og fornøyd mina!♥

Mitt tilbehør til denne nydeligheten var enkel, et langt og fyldig sølvkjede med sorte kuler på, en stor ring med sort sten og noen runde øredobber med strassstener og sort sten midt i.. + en cardigan, for det er kaldt med bare stropper syns jeg... MEN jeg hadde også noen sorte lave ballerina sko, med paljetter på, disse:


mine søte småå♥

Til buksen fulgte det med stropper og de valgte jeg å sette PÅ, gikk derfor ikke å dro opp hele kvelden som man ofte gjør ved tube topper!

Grunn til jeg pyntet meg i dag, er pga min kjære KJÆRE PAPPA! Som vi feiret i dag, men egentlig bursdag i morgen... Men da skal pappa, mamma og jeg på KONSERT som er min bursdagsgave til han fra meg...(kommer bilder i morgen)
Men det var da var det full familie-fest, HÆLA I TAKET OG TENNA I TAPETEN! I kveld!

Jeg glemte ta bilde av meg selv i den, men det kan komme senere, er nok ikke lenge til neste bruk!

Imorgen er det ikke jobb, for jeg er sykemeldt, pga min hals og sånn virus drit! JADDA! 
Da, skal jeg prøve å være litt efektiv, ved å komme igang med å lage julekortene, FLAUT hvor lenge jeg har drøyd i år, men ikke hatt tid til å være kreativ, men nå fikk jeg det plutselig i hode! Hurra!

 

Ikke bare det, men skal KOSE meg med god frokost, som er rester etter bursdagen til pappa i kveld... Hurra!

Nå skal jeg snart gå å stelle meg så legge meg trygt under dyna mi og lese litt bok før hode skal hvile helt og holdent på puta mii... Vært en koselig søndag:)

Hva har dere gjort denne søndagen da:)??
  - DATO:
 • 05.12.2010
 • - KLOKKA:
 • 21:04
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 1

Så lur som jeg er så har jeg.....................

Snart er det JUL, HURRA!

Nå i disse tider er det for meg viktig å holde tunga rett i munn og ha system i tingene mine(mer enn ellers) Jeg skriver liste på alt som skal gjøres og ordnes før jul, hvem jeg må kjøpe julegaver til og hvem jeg skal skrive julekort til...

MEN, ikke nok med jeg har lister jeg skulle fått krysset av pungter på, jeg har fått en utrolig trist forkjølelse eller noe over meg, det resulterer til at jeg ligger dag inn og dag ut på den grå sofaen vår i stuan omgitt av puter, tepper og dyner(faktisk TO TYKKE VINTER DYNER!) og ennå kan jeg oppleve å fryse til tider!
Og på kvelden fyker energi nivået mitt til tops, lyst å trene, men vil bare straffe seg dagen etterpå, ikke bra når man er syk... Så lur som jeg er, så har jeg funnet ut noe lurt! Jeg skal ordne alle julekortene(lger dem selv) og gjøre ferdig gaven til min kjære søster som er hjemmelaget i år!(blir faktisk fint, og ikke så hjemmelaget utseende!!)
+Jeg skal lage trolldeig! Jeg skal lage roser som jeg kan ha på bordet(liggende), kjøpt inn maling og har et bilde av det i hode, så får se hvordan det blir i praksis! hehe.. Aldri likt resultat! men men!

SÅ! Når de er ferdig er alle julegaver i boks! Det liker vi! :) Utrolig stolt jeg faktisk er ferdig FØR lille juleaften i år, pleier alltid å være noe jeg glemmer, men føler alt er i boks nå!

 

Hvordan ligger du ann i forhold til julegaver og sikt? =)
  - DATO:
 • 03.12.2010
 • - KLOKKA:
 • 00:17
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0
hits