Utforske den kunstreriske delen av Paris.

Idag(siste dagen før avreise i morgen kveld) gikk til MontMartre. Det er på der kunstnerne holder til å driver sin kunst fullt ut for turrister og andre gående.
Men vi dro jo ikke dit mest for kunsten, men for å møte min vakre venn Adel som bor rett ved. Lett koselig å endelig få sde hans ansikt igjen. MEN før vi møtte han dro jeg innom en sånn ''african-shop'' og fikk sydd på hår, pga angrer så VILLT på jeg klipte meg kort, derfor å kjøpe ekte menneskehår her og få det sydd på kostet meg mindre enn halvparten i Norge... Hurra... Uvandt, men må nok bare bli en vane sak :) En god opplevelse kan jeg ikke helt si det var, der lugget mye(og jeg som er super hårsår, var det lite godt) Men tok ikke mer enn 30min. Så gikk bra :)

Idah het frisøren, søteste dama og morsom... :)
Vil ikke legge ut bilde av ferdig resultatet før jeg har fått klipt mitt hår sånn at det passer til det nye laaange håret. Og sorry, men bare min frisør i Norge-Skien får lov å røre mitt hår med saks... Thats it!

Men så etter på dette dro vi til MonMartre for å møte Adel, jeg med nytt hår som lukta goooodt :p haha...
Han tok med oss litt rundt, shoppa til krampa tok oss igjen, deretter gikk vi for å spise et sted.. Mmmmm... Jeg virkelig ELSKER å spise ute i Paris, alle de vanvittig deiiiilige salatene her. Enkel salat med bare salat, oliven og mozarella... Mmmmm<3 Elskbarnt! Gjerne kylling til om det er middag-''ish''...
Glemmer så ofte kamera om jeg møter venner, men ble tatt litt bilder da... KULI=)

Fine vakre vennen min, Adel i Paris<3 :)


DA var det natta her, morgen dagen blir bare brukt til å leve i nærområdet før jeg må vende nesen vemodig mot flyplassen... Lite lyst ja :(
Men motiverende å vite at jeg skal tilbake hit til sommeren ca da :) FLOTT!

-Mina Ariiel direkte fra Paris

  - DATO:
 • 30.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:23
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 1

GUESS where my money are...

Sånn siden dagen i går skulle vi rekke å oppleve mest mulig på kort tid samtidig klare å nyte dette! Jadda! Så når vi at last har kommet hjem har vi vært så syyykt trøtte og slitne.¨Så her kommer to dager i et innlegg.. Ja, til mer energy,,,

Dagen etter vi hadde vært på shoppingsenteret under bakken(Les Halles) så var vi Pont Neuf(kjærlighets brua)Etterpå tok vi undergrunnsbanen(noe jeg har begynt å forstå meg på!) til: TOUR DE EIFFEL også kalt eifel tårnet i Norge.

Et vakkert og kult tårn, men vakrere skulle det bli klokken 7. Da tennes lysene og det glitrer... Utrolig vakkert...

Prøvde å ta bilde av det når det glitrer, men gikk ikkke, tok jo bare bilde av de få pærene som blinket i akkurat det sekundet, så legger heller ut en link hvor du kan se hvordan det ser ut akkurat når det blinker HER.

Etter å nytet synet av det vakre glitre tårnet så dro å fant en resturang hvor vi hvilte beina våre og nøt en typisk fransk middag. NAM... Vi fikk god kontakt med kelneren der, og ble bedt om å bli til han sluttet så kunne vi dele et glass rødvin for det fristet da han så vårt vinglass. Joda, vi ble sittende til han sluttet og resturangen stengte. Så der satt vi da, med to av de ansatte å drakk vin og bare prata svada... Koselig =)

Momo, som han så vakkert het.. haha... Koselig kelner og gutt :)

Da klokken svingte 2, så satte vi oss i en taxi og duret hjem.

DAGEN IDAG.
Våknet så fint opp til fulesang arbeiderene ute i gata, sånn ca rett under vårt soveromsvindu.. 
Vi sto opp, vasket litt leilighet(så vi slipper ALT den siste dagen,) Greit da, TONJE vasket mens jeg sov... Men vi inngikk en deal i går at jeg betalte for middag, vin og taxi så fikk hun lov å vaske siden det liker hun å... Begge har god samvittighet nå.. Hurra!
Ellers, vi dro rett etter litt stellings på Champs Èlyssèe hvor vi stoooor koste oss og shoppet til krampa tok oss(som alle andre dagene vi har vært i nærheten av butikker)
Kom tilbake til leiligheten veldig fornøyd med en vakker lommebok fra GUESS. Elsket den og gleder meg til å fylle den opp når jeg kommer til Norge.OG fant meg en klokke, så er super duper fornøyd!

 

Sånn til slutt:

Meg med utsikten i bakgrunn over Paris fra toppen av eifel tårnet... Utrolig vakker utsikt over en fantastisk by.
Ciao :*

  - DATO:
 • 29.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:09
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Undergrunns shopping.

Idag har vi rett å slett vært på et kjøpesenter(minst 4etg) UNDER!!! som lå under bakken.. STILIG! :)
Trasker rundt, fått kjøpt litt gaver og myyye til oss selv, så kan tro vi sitter døds trøtte, såre ben på bordet og tanken på senga og søvn er ikke så fjern! Hurra OG GULL!

Lite å si ikveld. Men sjekk på google på les halles så vil du se bilde... Pretty AWESOME!

Bon nuit-god natt :)

  - DATO:
 • 27.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:21
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Nydelig sted å våkne opp på

Bon jour.

 

Flyreisen i seg selv var en digg tur igrunn.
Fikk vindussete, men ikke nok med det var ikke hele flyet fullbooket, så setene ved meg var ikke booket, jeg fikk altså en hel rad for meg selv? SKOENE AV, BEINA OPP og min veske ved bena i setet. DETTE kaller jeg komfertabelt ja!!

(Mannen på andre siden av meg, satt trangt, så tror han var litt missunnelig, men kjære dager da, OM han hadde spurt kunne han satt seg ved meg, jeg okuperte jo ikke alle tre setene? Jeg prøvde å smile og være hyggelig mot han under reisen NÅR vi hadde en form for kommunikasjon, men SURPOMP, Det var DET han var?!
Ankom leiligheten vår i Paris rundt 9-10?tiden, fikk åpnet kofferten og pakket ut diverse, så hoppet i litt mer komfertable klær(JOGGINGS, åjada, den er med vet du
J!) I dag har vi våknet vi opp sent(noen litt lenge enn andre, (meg ja) hehe?), sov lenge ut (litt trøtt etter flyreisen og dens styr? Våknet til en rar, med god lukt i leiligheten. Tonje slått på stortromma å laget pannekaker til oss til frokost, GOD start på dagen etter min mening.
 Fikk i oss 1-2pannekaker så stelte og kledde vi på oss, ettersom frokost antrekket vårt var pyjamas shortes og en t-skjorte? Vi stelte oss så gikk vi ut til nærmeste lokale(lille) kjøpesenter, hvor vi nøt rett å slett dagen, fikk handlet litt klær, sko, smykker og ikke minst mat for uken, åjada? DET VAR TUNGT! Godt vi bor såpass sentralt så var ikke mange meter enn 2-300meter ca..
J


Pakket ut alt maten. Så nå ikveld sitter vi slitne, men veldig fornøyde med dagens fangs på sofaen og spise middag som består av kylling og salat, NAM!
JAu revoir som franskmennene sier heeeele tiden som betyr: På gjennsyn.

  - DATO:
 • 26.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:05
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

maggy juicy chicken

Idag, som alle andre dager har jeg påvikning på hva det blir til middag, så idag ble det kyllingfilé i med fullkorns spaghetti :) NAM... Men i stede for å steke den som vanlig skal vi prøve ut maggy juicy chicken. 

Trodde det var avansert og sånt, men NEIDA! Ta kyllingfiléene i posen som følger med i pakken, og hell kryddere oppi, snu det godt så alle fioléene får litt krydder, der etter knyt igjen posen og legg den i en ildfastform i ovnene(gradene ser du på pakka) Hardcore... Lukter DIGG å, så gleder meg myyye nå, veldig sulten faktisk! Skal jo ikke tilsette noe olje eller sånt, og skal visst være magert og godt, så veldig spent! Ser veldig deilig ut :) Mmmmmm:)


(bilde fra google) !!!!

Har du prøvd den før? :) 

 

  - DATO:
 • 24.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:11
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Verdens beste følelse

Den følelsen du sitter med når alt er igrunn helt ok. Du er fornøyd med alt rundt deg, og deg selv(dine komplekser bare legger du til side for 5min)

Sånn har jeg det nå, akkurat kommet hjem fra trening og vært liten tur innom en god venn etter trening for å få en god klem av han, JA! jeg stakk faktisk innom han for å få en klem og kyss på kinnet, elsker hvordan han holder rundt meg når han klemmer meg å jeg føler meg super liten, men søt... haha...

Så gjør det ikke så vondt å se på koffertene som står ferdig pakket på gulvet og å tenke på at om få timer sitter jeg på flyet til Paris da!!! :)
Jeg virkelig elsker Paris, og vil prøve å få blogget litt innimellom i Paris å. Det skal være internett i leiligheten sa de... :)

Så som franskmennene sier Bonne journée    /ha en fin dag!!

  - DATO:
 • 24.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 14:45
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Frykt og noe koselig

Frykten ved mat...

Joda, det er faktisk mulig. Jeg er ikke så glad i mat(merkelig utifra mitt utseende skulle man tro jeg eeeelsket å spise til alle døgnets tider :p Men sånn er det nå ikke.)
Jeg har et veldig anstrengt forhold til mat. Ikke bare at jeg er kreeesen, men så spiser jeg bare mat jeg har lyst på, å nyte maten har jeg aldri klart.. Selvfølgelig kan jeg si ''mmmmm... Dette var saker'', men svært få ganger så skjer det.
Maten må jeg helst lage selv eller se på at den blir laget. Ikke ifrykt for å bli forgiftet, men istede frykt for å få noe i maten jeg ikke liker for da blir jeg kvalm rett å slett. Matlukt er heller ikke noe jeg trives så i heller.
Jeg kan forstå at dette kan høres litt ut som spiseforstyrrelser eller tvangstanker, og det kan det nok være å, men så langt så har jeg hvertfall kontroll over maten og vet når jeg må spise. <jeg spiser selvom jeg ikke spiser så mye eller så ofte som mange gjør, men men.. pytt pytt. Har du noen sær greie med mat? Så gjerne DEL...

Noe annet litt koselig nå på høsten.
Nemlig min favoritt lukt om høsten(vært siden jeg var liten, og det er myyye minner knyttet til denne lukten)
Nemlig: bråtebrann. For dere som ikke vet hva det er, så er det rett å slett, man går rundt i hagen, raker løv og klipper litt grener på trærne og rydder rett å slett opp i hagen, noen gjør dette om våren (å), men istede for å legge alt du har ryddet i hagen på en tilhenger og til søplefyllinga, så samler du alt dette og tenner på å lager bål. Mmmmm<3
Man er ofte iført en joggebukse/tights eller lignende og fleeze-jakke/genser. NYDELIG..
I skrivende øyeblikk så ser jeg naboen holder på.
Vi skal nok gjøre dette i morgen vil jeg tro.. Om naboen ikke er hjemme(hun er visst allergisk mot slike bål... heh..)
Jaja..

Dagens antrekk er bare grå joggebukse fra Jack and Jones(mmmmm, deilige gutte bukse!) og grå hettejakke fra Dressmann. Skikkelig gutte anntrekk som er suuuuper slækt.
Vil ikke legge ut bilde av meg selv i dag, oppsatt hår og ikledd gutteklær. hah... for et syn. jaja... Nå¨skal jeg bare nyte søndagen, pappa og jeg lager jegergryte med elgkjøtt og potetmos, som skal være ferdig til mamma kommer hjem fra jobb kl.3...
Skikkelig rotete innlegg, men men... er søndag og slapp dag tross alt!

 Forresten: 15dager til jeg drar til PARIS, dere!!!! wohooo!

Ha en fin søndag godt folk!

-Mina Ariiel

  - DATO:
 • 09.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 14:49
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Skryt til meg OG fårikål

Litt sånn skryt til meg, vil jeg gi i dag. Vi skal ha besøk i dag av heeele familien som vanlig til fårikål(hver høst skjer dette), jeg, Mina jeg våknet übertidlig i dag, så jeg dro ut på en aldri så kort sykkeltur og trente litt.
Men slikt må nå til om man har energi, også så bra man føler seg etterpå, HURRA! Må innrømme etter en dusj og litt stellings etterpå la jeg min kropp i sengen igjen og slappet av.

Dagens antrekk består av en okergul strømpebukse fra Zara, og en enkel sort kort skjorte fra H&M. ganske enkelt anntrekk idag.

Men nå må jeg gå å se om mamma trenger noe hjelp utenfor kjøkkenet, jeg går ikke inn der så lenge det lukter fårikål. Aldri likt det, og kommer ikke(som hvert år) til å spise det. Skal skje et mirakel at jeg vi begynne å like det. Så mamma lager min lille kyllingfilè(som alltid!) hehe...

Slenger inn et morgenbilde av meg i treningsklær + sykkelhjel.. Husk sykkelhjelm om dere skal sykle!!!

 

Ha en fin søndag godtfolk!

 

  - DATO:
 • 02.10.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:32
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0
hits