~*~Hjelp mennesker på flukt~*~

TV AKSJONEN er i dag, vi må hjelpe, hvert år går dette på tv, men først i år det virkelig har truffet meg, DESSVERRE!


Du vil jo bare hjelpe når du ser disse bildene... Dette er mennesker som lever under DÅRLIGE forhold og frykten for å bli voldtatt/vold eller å dø, lever de med hver dag!

Jeg personlig kunne ønske jeg satte meg mer inn i dette tidligere, så jeg kunne få alternativet til å kunne gå med Bøsse, være en bøssebærer!

(bildene er fra google, begge...)

Det er dette jeg ville dele med dere denne fantastiske solfylte-søndagen fra Skien:)

Hva skal dere i dag?
Skal du være en bøssebærer?


  - DATO:
 • 24.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 13:44
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 1

I think........

Jeg tror jeg har tatt vann over hode... FOR i år har jeg bestemt meg for å lage min søsters julegave... (Lage for hånd, skikkelig hjemmelaga...) Kan dessverre ikke si eller vise hva det er... om hun skulle vært innom... MEN, kan si så mye at det innholder perler, og jeg må lage 12!!! av dem(et servise sett) Og kjenner jeg blir litt urolig med tanke på jeg må ha 12.. Og jeg klarer å lage en hver kveld... så igrunn skal det jo gå.. men så er det jo alt annet å da(?)... Jaja.. Kom arbeidslyst å treng deg på.. her skal du motstand finne=) Hurra for arbeidslysten min, som SKJELDENT kommer!

Nå er det mørkt ute, jeg er sliten etter en dag på jobben + overtid... Heldighvis så begynner jeg senere og har KORT dag i morgen! DIGG! Hurra!

Så nå skal jeg lage meg en kopp med jordbær te og litt god kveldsmat til meg og pappa, siden mamma er i syklubb hos noen venniner.. Må passe på min gamle pappa så han får sin mat... :) I kveld ble det eggerøre, knekkebrød/brød og te:) Nam Nam! Hurra for god mat<3

en kopp med te.
koke opp...
Eggerøre...ÅH, jeg/min familie, vi elsker egg! Spiser ENDEL i løpet av et år! hurra!

Jaja.. Nå etter et godt og næringsrikt måltid, blir det gå på bade stelle meg og sove.. ÅH, gleda meg helt VILT til å legge meg i hele dag siden jeg kom hjem fra jobb(overtid)

trøtt trøtt trøtt! Hurra!

Du da, har du tenkt på julegaver?

  - DATO:
 • 19.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 22:49
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

min sminke..

den er enkel og grei, syns jeg...
Jeg jobber i barnehage og ønsker derfor ikke være noe spesielt sminket... Tar heller ikke sånn spesielt av, om jeg skal ut heller, men her er litt av min sminke... :)Foundation fra Dior(Dior Nude Foundation) kjøpt på esthetique 399,-

Foundation brush fra Gosh(Gosh professional art) fra Vita 299,-

Mascara fra Gosh (Gosh tenue extrémes) fra Vita 299,-

Concealer (L'oreal mastertouch concealer) fra Vita 199,-

 

På fest tar jeg ofte på øyeskygge

Eyeshaddow fra Dior (dior eyeshadow 5 colour) fra Esthetique 500,-

På natta går alt av, og på med krem...

Krem fra Garnier (på matbutikken) 69,-

 

Prisene på alt er bare sånn ca..

 

Åssen sminke bruker du, jeg utfordreer deg til å legge ut likt innlegg som meg så vi kan se hva du bruker=) (?)

  - DATO:
 • 18.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 20:45
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Min mening om sykehuset!

Jo, jeg trives faktisk på sykehuset, OM jeg har en seng, pute og dyne.. Og ikke sånn som i dag, måtte ta til takke med slitt sofa på venteværelse, pinnestoler og undersøkelsesbenk(benken fikk jeg mast meg til pga jeg var sliten).

Nå har jeg fastet hele dagen, så når legene sa alle prøvene var gode gikk jeg rett opp  til kantinen og kjøpte meg mat, noe som forrsten er helt syyykt når det kommer til de prisene de har der!

et stykk pizzabit, en nestea, tyggis extra, en smoothie fra bendit, og et henne-magasin/blad=190kroner.. WHAT??? Er ikke det litt vilt da? Vel vel, jeg syns så synd på meg selv der jeg sto og var stolt over at alt var gjennomført, dermed, kjøpt og betalt:p fornøyd, men ikke så fornøyd.. Æsj, nå hørtes jeg ut som en bortskjemt unge!! Men men...

*CT-scan, med kontrastveske gjennom veneflon(sprøyte/slange fra blodåren ved albuen) *sykepleieren var awesome til å sette denne, som til vanlig gjør litt mere enn blodprøvestikk vondt, all kred til han! KJEKKEN;) *

*Fastet gjennom hele dagen tilfølge prøvene kan vise noe antydning til å måtte oppererer.

 

CHECK! Hurra!

 

Alt i alt, er jeg meget fornøyd med sykehuset. Takk for meg hos dere på Skien sykehus i Telemark:)   sees?

Konklusjon: er du tolmodig og smiler til ansatte på sykehuset får du en lettere behandling og de er mer omsorgsfulle for deg! Lønner seg!!!! :)

Har du vært mye på sykehus? Såfall opplevet like fin behandling som meg på det sykehuset du var på:) ?  - DATO:
 • 15.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 16:57
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Velkommen til sykehuset, Mina!

Kom meg nærmest ikke opp fra senga til morgen i dag, slitet endel noen dager med nyrene som jeg har trodd var bare ryggen, ringte til fastlegen og legevakta, MEN etter litt til og fra, så klarte jeg å komme meg på do... tok urin-prøve som legen sa.. Mamma dro ned ditt, tyve minutter etter hun kom hjem, ringte de og ville ha oss ned der.. Vi dro, på med tight,genser og min store strikke jakke etter min farfar(bilde kommer senere:) eller kanskje, får se..!) Ble hendhvist fra fastlegen til sykehuset for ultralyd og mer utvided sjekk på nyrene mine... Dro ut på sykehuset, fikk kjapt en syke seng på observasjonsposten.(om det sier deg noe, ligger faktisdk i ordet da:) hehe..)

og ikke så fort min ultralyd(2timer) og deretter andre prøver som blod osv... vente vente på svar på prøvene som tok 4-4timer, til mye frem og tilbake og MYE overdreven venting kom legen, ei nydelig ung lege som var så alderles koselig forresten!(litt sånn agurk-info) De syns jeg kunne være over til imorgen for å ta mer tester, men der satte jeg ned min fot, jeg ville sove hjemme, så tilbake i  morgen for MER herlige prøver.

Blandt annet skal jeg ta ct-scan, uchh! liker dårlig å ligge i slike tromler, føler meg så liten og hjelpesløs..!

 frister? Nei....synes ikke jeg hvertfall!

Men må man så må man... Like greit å få det unna.. Kjenner jeg savner en frisk kropp så jeg kan hoppe å sprette rundt i lek med ungene på jobb... Savner de...

Så, MANDAG! etter en god og lang/rolig helg, SKAL jeg være på plass.... håper jeg....

Ikke at jeg ikke liker meg på sykehuset, for det gjør jeg(unntatt at jeg har smerter eller er syk), men er så ubeskrivelig lei sykehus, for 5år siden, tilbringte jeg jo nærmest 1.år alt i alt på sykehuset pga sykdom jeg fikk da! Men det kan komme i et nytt innlegg om folk ønsker(?)

Men værst av all ventingen hele dagen, var ikke at det vasr kjedelig for jeg lå å hørte på musikk, leste og sov, men jeg ble ille sulten ut mot kvelden, måtte faste hele dagen, så på vei hjem, stormet jeg innom Kiwi og  kjøpte ingridienser til kyllingsalat og wraps:) Hurra for mat i sultens-stund! Vi er heldige sånn sett! :)

Men selv etter ligget i seng i hele dag nærmest og blitt kjørt rundt i senga, og ikke gått, så e jeg trøtt... Så tar natta nå... God natt alle:)

Har du vært mye på sykehus?  - DATO:
 • 14.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 23:22
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 2

Gave på sofaen

Og den gaven var IKKE fra mitt immunforsvar! Er rett å slett blitt syk igjen... 4.dagen denne måneden jeg må ha tatt den pinlige telefonen til jobb og sakt, Mina ligger rett ut og syk i kroppen... Idag har kroppen min disse unnskyldningene: tette bihuler og sår hals med hovne mandler(atter en gang mine mandler) og rygg med nakke som verker.. Og at på til så kommer en grusom kvalme dukkende opp innimellom... Og nyrene sier AU, dette betyr bare en ting, senga og sofaen hele dagen... Orket å ta dusj til morgen i dag... så liten duft fra min jordbær-såpe luktes.. Hurra! Ellers, så håper jeg på å kunne dukke opp på jobb i morgen med et smil og sprek til å leke med ungene igjen(barnehage)  Nå på kvelden føler jeg meg friskere, og mer opplagt! Men til tross for alt fikk jeg verdens beste gave til en syk person! En bærepose full av halstabletter, et blad(costume) og en isboks til å spise for å bedøve min halv og mandler. OG, fikk en varmflaske med et nydelig trekk(mot den værste varmen, og holder på varmen å),som falt helt i min smak<3 Hurra!

Ellers, vel.. joda.. Julegave liste er skrevet i dag! Prøver å løse kabalen, med sende smsa fra enkelte ønsker seg, men farmor som pleier hvert år å være vanskeligst, var lett i år! Endelig ikke noe konfekt, eller en krem/såpe... Så stor fornøyd og gira på å kunne komme i gang:) Når jeg er syk, har jeg merket at jeg skriver veldig mye lister, på hva jeg må kjøpe eller hva som få bli gjort i huset... ai ai ai.. som ikke alltid går i oppfyllelse..

Og julekjolen, DEN fant jeg forrige uke på salg til 75kroner på H&M... Riktig nok en mammakjole, men likte den, så betyr lite:) sort enkel, men rusje greier langs utrigningen, og smykker, de har jeg funnet ut(hva jeg skal kjøpe)  Merker jeg er i julestemning allerede nå, takk til barnehagen, hvor vi må planlegge allerede NÅ hva som vi skal lage til jul med barna og til nærbutikken, som allerede selger jule-sjokolade-pepperkaker-nøtter-kjøtt, marsipan osv osv! Men vettu hva, Jeg likerdet:D Av en eller annen grunn så tvang jeg meg til å overse julestemninger i fjord i Oktober og trodde den ville komme igjen i November/Desember... Men jeg hadde ødelagt den visst.. Jeg er sånn, min julestemning kommer i Oktober før den første snøen har kommet, SÅ, sånn er jeg! Men hurra for det! :)

 

Men nå skal denne rotne kroppen komme seg i seng og få bli frisk i løpet av natten og fylle oppbatteriene til morgendagens jobb.. Merker jeg er gira på en ny dag i morgen:)

Er du i julestemning nå og hva pleier du å gjøre når du er syk? =)  - DATO:
 • 12.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 22:40
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 1

Oh, you beloved....

Å du HERLIGE! Søndag!!! I dag har jeg bare digga denne høstfylte søndagen fult ut!

Høst-Søndag-og regn<3

Jeg vet ikke hva det er, men jeg har en sånn utrolig kjærlighet for regn... At det regner ute er bare helt fantastisk digg:D Så idag har jeg fylt min herlige søndag med å våkne opp, legge meg rett på sofaen med dyna i kosedressen, og sette meg godt til rette for å se mine tre lånte filmer fra en kompis.. Nemmelig

LORD OF THE RINGS! *Hurra!'

 = 9timers kos!

Merket det var virkelig lenge siden sist sett!Så der gikk 9timer av denne søndagen, etterpå kjente jeg at rompa var blitt flat og beina begynte å krible(Jeg syns ikke det var feil etter 9timers filmtitting! Med noen små pauser riktig nok!)

Jeg hadde ikke sett ut den dagen, og det har STRI REGNA i hele dag, så når jeg var ferdig tittet jeg ut og det regnet MASSE ennå:D

Meg og mamma tok på oss regntøy og traska ut... En liten spasertur i regnet på en søndag er ikke galt for noe! :) Naboene glante da.... haha!

                                                                         Tnåååh<3 Litt søte var vi til tross vi var litt våte her å der:p Jeg elsker deg min mamma<3

 

Nå har vi satt oss i sofaen med hver vår kopp med kako/te, under hvert vårt pledd og snakker, mens vi hører ''wake me up when september ends-Green day'' fra tv'en! *hurra:D*

Dere da? 

Hva har dere gjort denne fantastiske regn søndagen, vært regn hos dere?
  - DATO:
 • 03.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 20:53
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 3

Let's do NOTHING!:D + hcecilie.blogg.no

Først og fremst må jeg bare si at bloggen til ei søt jente fra Sandefjord, burde dere lese! Jeg er fast innom, før Voe til og med! oi oi...! Hurra!

Men sånn er det...

 

OGSÅ,i morgen, ALL FREE! Første lørdagen på lenge som jeg skal gjøre INGENTING =D Gleder meg helt vilt!!Og alle er ute av huset, jeg får huset for meg selv... det betyr nattkjole all day long!                                                               Jeg skal våkne når JEG vil også, bare gå ut i stua med dyna og slække der, så gå å lage meg frokost så tilbake til dyna på sofaen.. så får dagen gå som den går:D Og skjer det noe skal jeg se ann min kosestund om jeg faktisk gidder utenfor huset... Skal vel trene i kjelleren litt, og få baka til mamma og pappa og jentene på jobben=)

Så sånn er det! Og jeg gleder meg!

God natt alle søte små<3  - DATO:
 • 02.10.2010
 • - KLOKKA:
 • 02:04
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0
hits