Møter og middag ute i det fri

Hei!
Lenge siden!
Kan vel egentlig si at mine/våre dager går utrolig fort! Når vi legger oss føler jeg det ikke er fryktelig lenge siden jeg sto opp!
I dag startet dagen med å stelle meg og frokosten, det ble så klart en red bull light!
Der etter var det bare å sette seg i bilen, å kjøre ned til Skien hudpleie, der holder jeg nemlig på med en behandling for litt akner og arr som holder på med å bli slipt bort til bryllupet! Vil jo gjerne se best mulig ut på denne dagen tross alt!
Rett etter behandlingen gikk turen til Willafløyen, hvor jeg skulle ha møre med han som har ansvaret for cateringen!
Nå skulle meny og borddekkingen bestemmes for dagen!! Ååååh! Kjenner det kribler i hele meg når så store ting ordnes for den viktigste dagen i mitt liv!

Vi har jo ikke valgt å ha festen her, men et annet sted som tidligere nevnt! Men for et vakkert lokal, er bare noe ved stedet som ikke treffer meg helt bare!

Etter møtet som tok sin tid, så begge parter ble fornøyd!
Da jeg endelig kom hjem var det bare å hive seg rundt å lage dagens middag som sto på ukesmenyen, kyllingskinke salat, toppet med sprøstekt bacon! Mmmm!
Jeg bestemte meg for å pakke NED salaten idag i piknikk kurven vår å ta med maten ut!
Og nei! Det er ikke sprit på Absolutt-flaska! Den er tom og skyldt godt før jeg fylte den med bringebær saft! Jeg bare tok vare på flasken fordi den passet så godt i piknikk-kurven. Så inntil jeg får kjøpt en ny uten slike symboler på seg, så blir denne brukt!(blir nok ikke lenge! For det var ekkelt å ha sånt med ut i folkeparken i Skien!

Vi fant oss et sted å sitte vi, og der satt vi å spiste!
Folk som gikk forbi(ja, vi satte oss ikke lenger enn 5meter fra stien), de smilte og kom med kommentarer til oss som: "nei, så koselig det så ut" og "tenk, det er sunn ungdom det" Noen tok til og med bilde av oss! Haha!!

Etter vi hadde tømt salatbollen, tok turen til Svigerfar for å gi han menyen for bryllupet, han skal nemlig stå for vinen(sånn over gjennomsnittet glad i vin... Vinklubb og slikt også!)
Etterpå ble fristelsen for stor og vi kjøpte is på Perry isbar! Mmmmmh! Går bra, for da vi kom hjem tok vi oss en god og halv lang sykkeltur før vi stelte oss for kvelden!
Nå i skrivende stund ligger jeg i sengen, klar for søvn!
Så da gjenstår det bare å si!
GoD natt, alle søte<3

    - DATO:
  • 04.06.2014
  • - KLOKKA:
  • 00:19
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 2
hits