Hva er nytt?

JO!
Her kommer mange unnskyldninger til at jeg ikke har fått blogget på en stund...

1.Jeg går jo siste året på skolen før jeg skal ut som lærling, og hva betyr det... null skole og mye fritid? NOPP; skolen suger alt av fritid ut av meg, og gir oss overdose med prøver og store innleveringer som krever myyye arbeid.
Ikke nok med det skal jeg jo som barn- og ungdoms arbeider ha avsluttende eksamen(pga fagbrev og lærling osv...), så må jeg forberede den etterhvert... Joda, så på toppen av dette så ble jeg trekt opp i Norsk eksamen(det er ikke verdens undergang da, men kjipt å vite at 4 av 40klasser kommer opp bare...) men men... det var skolen.

2.Jeg går jo som sakt siste året på vgs, og det betyr RUSS! JEG ER RUSS! Og jeg elsker denne tiden så evig... Mange fortalte meg at russetiden er oppskrytt og det gjorde meg litt usikker på om jeg ville etterhvert, MEN! Russetia blir hva du gjør den til! For min del syns jeg russetia er KOS og utrolig MORSOM! Eneste er at jeg er litt lei russsebuksa, men fortsatt glad i den da, men den lukter så mye skumle greier nå... liker ikke at vi ikke kan vaske den:P hehe..
Men SKUMMELT imorgen, eller idag(med tanke på klokken er over midnatt) såeh... nå er det 16Mai... SKUMMELT å fort tiden har gått!
Men likevel så gleder jeg meg VILT til 17mai, THE D-DAY! O'YEAH! Gratulerer Norge og russen!


JODA, også er forandring oppi det hele som har kostet meg endel...
Jeg har farget håret...
     

old me...                                                                           The new me...

Holder på å farge tilbake til blondt, som jeg var før:) Laaaang prosess:P hat... Jaja, blir deilig med tanke på sommeren da:D Gleder meg til jeg er FERDIG!

Jaja, det var det...
Nå skal jeg i gang med å male diverse møbler i huset og gjøre verandaen mer koselig, men det er ETTER russetia er offesielt ferdig og eksamnen...
Imorgen er det stooor russefest med hele telemarks-russen på et sted, også slite med å følge med verdenen på 17mai, som jeg skal feire på tre forskjellige steder i år, slitsomt.. jaja... Everybody want's a piece of me:p hah! neida..
Hva skal du på 17.Mai?

Men nå er klokken 00:49. og jeg sier god natt.

-Mina<3
    - DATO:
  • 16.05.2010
  • - KLOKKA:
  • 00:51
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 0
hits