Velkommen og noen detaljer!

    - DATO:
  • 19.01.2014
  • - KLOKKA:
  • 13:43
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 0

Er stadig noen endringer man kan gjøre på et hus! Etter vi overtok vårt hus i sommer, så har vi vært uendelig fornøyde! Både med huset i seg selv og beliggenheten den har! Men nå har oppussingen tatt en liten pause pga vinteren og kulda! For vi fant ut i går at vi skal byggeom 1-2rom, men det tar vi ikke før til våren! For da kan vi gjennomlufte med tanke på malingslukt og slikt! :)
MEN sånn ting er nå, så er oppholdsrummene som er naturlig at gjester får se, de en ferdige! Så vi tar imot besøk naturlighvis! :)

Vi er så utrolig fornøyde med det som vi har gjort ferdig at jeg har lyst å legge ut noen bilder av detaljer og kanskje hele rommet(de som ikke er rotete... Hehe...)
Så her kommer et bilderassie!

Vetrineskapet vårt er endelig ferdig!
Min kjære elektrikker mann, skrudde opp spottere i de, så de fikk lys, megselv klistret blondekanter på kanten av hyllene! Ble så fiiiint, synes vi! Er så mye man kan gjøre med blondebånd! :)

Dette er en kommode i et hjørne som har 3 skuffer som er FULLE av lys og slike godsaker!
Personlig må jeg ha friske blomster i dette hjørnet! :)

Noen detaljer fra vinduet på kjøkkenet, jeg har en så kjær farmor som har spart på norgesglass i alle år og har et rom fylt av dette! Her kommer å tar jeg så mye jeg ønsker! Dette ble fin oppbevaring til nøtter i vinduet!

Bestikkoppbevaring!

Potteskjuler med englemotiv! Gave fra min kjære venninde Janne!

Engler<3
Jeg virkelig elsker englemotiver! Naturlighvis ikke sånn som Martha! Haha!!!

Haha! Nå er klokken såpass masse! Glemt meg helt! Nå skal vi ut å nyte snøen å skliiii med nevøer og niesene våre! Etterpå bærer det til treningssenteret vil jeg tro! Mer bilder kommer!

Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits