P.A.N.I.K.K!!!! og grillings!

    - DATO:
  • 08.07.2013
  • - KLOKKA:
  • 13:58
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 2

I går kveld lagde jeg meg en body-scrub(home made) den innholder mye olje for å få kroppen akkurat passe myk, så det varer også!
Siden jeg skulle jobbe med mye olje, så tok jeg av min forlovelses/gifte-ring og la den oppå en hylle vi har på badet, så den ikke skulle skli av fingeren min mens jeg skrubbet armer, bein og kropp...
Da jeg kom ut av dusjen glemte jeg av en eller annen grunn å ta den på igjen, og la meg til å sove... Når jeg våknet kikket jeg på hendene mine og RINGEN!.... hVOR ER RINGEN MIN!!!!! SÅ KOM JEG PÅ HVOR DEN ER... Spratt opp av senga og løp inn på badet og kikket oppå hyllen, RINGEN VAR VEKK!
Negynte å gråte og hulke litt... Hadde jeg mistet ringen min, jeg skalv og prøvde å ringe min kjære som var på jobb om han hadde flyttet på den... Mens jeg pratet med han løftet jeg bare for moroskyld opp barberskummet hans og under den, DER LÅ DEN! Hurra!
Skjelver faktisk i skrivende stund ennå, men begynner å roe meg nå. =)

 

 


Etter gårdsdagen hvor vi var samlet med svigerfamilien min for min kjæres fetter hadde bursdag(Hipp hurra for Jonas!!), så har jeg super lyst på grillings i dag å!
Er jo drømmevær og temperatur ute!! :)

Så heldighvis! En super fin barndomsvenn av meg, han skal ha grilling i hagen i dag, så det er klart vi hoppet på den! NAM!
Får komme i gang å lage en salat her nå jeg...

Snakkes! :)Jeg elsker deg, ringen min!
Jeg fikk den jo trossalt av drømme mannen min<3


2 kommentarer

Iselin Renée

08.07.2013 kl.14:10

Så fine negler :)

mina-Ariiel

27.07.2013 kl.21:48

takk takk :)

Skriv en ny kommentar

hits